top of page

Plankenkoorts

Last van zwetende handen als u moet spreken voor een groep?

Hartkloppingen als u solo moet spelen in het orkest?

Houdt de gedachte aan de auditie u uit uw slaap?

Dan bent u zeker niet de enige!

Voor een publiek optreden is niet evident. Iedereen weet wat plankenkoorts is: onaangename fysieke gewaarwordingen, gevoelens van twijfel en onzekerheid, negatieve gedachtes… In het beste geval brengt de adrenaline en verhoogde alertheid je naar betere prestaties. Maar in het slechtste geval groeit plankenkoorts uit tot een overweldigende angst die je doet afhaken van wat je misschien wel liefst doet.  

Free Up & Play is een waardevolle en efficiënte manier om met stress om te gaan zodat je met plezier en gemak op het podium staat. Tijdens een workshop of individuele coaching maak je kennis met de basisvaardigheden en inzichten om met jezelf in contact te blijven in spannende situaties. Je ontdekt hoe je het kluwen van gevoelens en gedachtes kan ontwarren zodat je de boodschap herkent die je lichaam geeft. Zo leer je onprettige gevoelens toelaten en verbinding maken met de onderliggende behoeftes. Erkenning geven aan wat je voelt en nodig hebt, geeft opluchting en een fysieke ontspanning. Hierdoor gaat je energie weer vrij stromen. Het haalt je weg uit je verstand en vermindert je negatieve gedachten. Je komt weer in contact met je expressieve zelf!

 

Voor scholen, academies, conservatoria of organisaties ontwikkelen we workshops op maat. Zowel voor studenten als voor docenten.

 

Neem hier contact op.  

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page