top of page

Als ik er zo op terug kijk,

is de zoektocht naar verbinding als een rode draad in mijn leven.

Als kind al vond ik samen zingen met mijn familie heerlijk - verbindend-

en muziek werd op verschillende manieren mijn beroep. Als muziekleerkracht, zangeres en muziektherapeut. Muziek is de taal van het hart en onze ziel.

Vandaag heb ik in het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie ook in woorden een taal gevonden om op hetzelfde niveau in verbinding te blijven. In de dagelijkse realiteit, met mezelf en met anderen. En dat geeft me zoveel meer vrijheid en gemak in het leven. Free Up & Play!


U vindt hier meer informatie over de trainingen: omgaan met
plankenkoorts, muziek in de zorg en Verbindende Communicatie.

 

Van harte welkom,

Mieke

TESTIMONIALS

De inzichten die je verwerft bij “Omgaan met plankenkoorts” helpen je geweldig bij exact wat de titel van de sessiereeks belooft: hoe ga ik om met die vervelende en onwillekeurige plankenkoorts die je beperkt in je mogelijkheden en plezier wanneer je toont aan anderen wat je kan. Je leert via een eenvoudig stappenplan hoe je focust op waarover het echt gaat op dat moment (het muziek maken en het plezier om die te mogen delen met de toehoorders) in plaats van te focussen op negatieve gedachten rond je plankenkoorts.

 

Zelfs als je denkt dat je weinig plankenkoorts hebt, of de scepsis hebt dat dit niets voor jou is, toch doen: grijp zeker de kans om de individuele oefening in groep onder begeleiding van Mieke Wouters, de coach, te doen: je merkt dan zelf dat het werkt. Ook voor mannen!

—  Erik De Sutter

bottom of page